Deprecated: Required parameter $key_type follows optional parameter $data in /home/aviagodk/Coachingpeople.dk/wp-content/themes/Aggregate/core/components/api/Service.php on line 516

Deprecated: Required parameter $key_type follows optional parameter $data in /home/aviagodk/Coachingpeople.dk/wp-content/themes/Aggregate/core/components/api/Service.php on line 533
Meditation - Coaching People Sundhedscenter
Pages Navigation Menu

Meditation

Meditation i en tid, hvor alle har mobiltelefoner og der stilles store krav til mennesket – både arbejds- og familiemennesket – er det vigtigere end nogensinde før, at bevare overblikket og fastholde nærvær.

MeditationMeditation og Mindfulness er evidens baseret træningsformer. Her trænes kroppen og sindet i, at være bevidst nærværende i nuet. Daglig Meditation er med til at nedsætte stress niveauet i kroppen.
Meditation handler om at være til stede lige her og nu med kroppen og i tankerne. Det handler om at træne krop og sind til at lukke alt det ude, der ikke er lige her og nu.Det handler om at sætte fokus på nuet og træne sindet til at lukke tanker om i morgen eller i går helt ude af bevidstheden. I CoachingPeople -SundhedsCenter træner bevidst nærvær igennem meditation og Mindfulness teknikker.Meditation er menneskets helt naturlige evne til at gå ind i sig selv og mærke krop og sind som det er i nuet. Der fokuseres bl.a. på vejrtrækning og kropsholdning og på at lukke alle tanker ude. Meditation giver en følelse af ro og renhed i sindet – en god måde at koble fra og komme ned i gear i en travl og ofte stresset hverdag. Efter en session oplever de fleste at have opnået øget overblik og klarsyn og at de pludselig kan klare meget mere.

Der fokuseres bl.a. på:
– øget energi
– bedre koncentrationsevne og overblik
– bedre stresshåndtering
– smertelindring
– bedre søvn

Et godt helbred er en stærk krop med et stabilt og klarsynet sind.

Der oprettes nye hold løbende ring til os for info eller mail til os på info@coachingpeople.dk for at komme på ventelisten.

Vi starter nye hold, når der er min. 4 personer der er tilmeldt.

Download gratis vores meditations MP3 her.