Stress Coaching

Stresscoaching hjælper dig igennem og gør en forskel. Vi giver dig konkrete redskaber til at få roen og glæden tilbage. Er du ramt af stress så søg professionel stress hjælp.

Stress er ikke en sygdom, men en tilstand, som kan have store og alvorlige konsekvenser for både krop og sind. Under stresspåvirkning udskiller kroppen bl.a. stresshormonerne adrenalin og kortisol, der medfører en midlertidig hormonel ubalance i kroppen.  Stress kommer snigende når vi glemmer os selv og kører ud over egne grænser.

Kortvarig stress

Kortvarig stress er problemfrit og kan i perioder få os til at yde mere. Det er den langvarige stress, der er farlig og skal tages alvorligt for at undgå kollaps.
Stress ses ofte, når der ikke er balance mellem indre eller ydre krav og personlige ressourcer. Det kan være du igennem alt for lang tid har kørt i for højt et tempo uden restitution som giver balance igen.

Er sygemeldte med stress dagligt. Dette koster Danmark omkring 14 miliarder om året

Hvor stammer stress fra?

Ordet stress bliver brugt om alt – fra almindelig travlhed til udbrændthed, som er en tilstand, der kan gøre mennesker uarbejdsdygtige.

Restitution er vigtig mod at forebygge stress. CoachingPeople SundhedsCenter har udviklet vores egen meditation til brug for forebyggelse af stress og håndtering af smerter.