Deprecated: Required parameter $key_type follows optional parameter $data in /home/aviagodk/Coachingpeople.dk/wp-content/themes/Aggregate/core/components/api/Service.php on line 516

Deprecated: Required parameter $key_type follows optional parameter $data in /home/aviagodk/Coachingpeople.dk/wp-content/themes/Aggregate/core/components/api/Service.php on line 533
Referencer - Coaching People Sundhedscenter
Pages Navigation Menu

 Referencer er vi stolte af i CoachingPeople SundhedsCenter.

horizontal_bar

Reference på Heidie Graversen

DAC Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center har i flere sammenhæng haft et godt og konstruktivt samarbejde med Coaching People SundhedsCenter B.la. Ledelsessparring, mentorordning samt stress coaching. Vi kører fortsat klippekorts ording med CoachingPeople SundhedsCenter og Heidie Graversen på 4 år og hun kan varmt anbefales. Med venlig hilsen / Best regards Jette Jerl Jensen Læs mere

Testimonial fra medarbejder fra Axcess:

Anonym

“Heidies tilknytning til Axcess gjorde det relativt nemt for mig at stoppe op og bede om hjælp, før jeg for alvor fik stress. Jeg havde tiltagende musearme og en kone med samme problem, så familien var ramt både fysisk og psykisk. Et år forinden havde jeg fulgt et stress-spotterkursus hos Heidie. Desuden havde Heidie hjulpet en nær kollega ovenpå efter alvorlig stress – en historie som blev evalueret åbent i afdelingen sammen med Heidie og kollegaen. Læs mere.

Reference på Heidie Graversen fra Coaching People Sundhedscenter

Rigsrevisionen

Til rette vedkommende Vi har med rigtige gode erfaringer med Heidie, og har igennem mange år har vi haft et godt samarbejde, hvor medarbejdere har været i coachforløb hos Heidie Graversen fra Coaching People. De pågældende medarbejdere har typisk haft et længerevarende sygefravær bag sig (fx brystkræft, piskesmæld, PCS og operationer) og har haft brug for hjælp til at genfinde energien, gejsten og arbejdsglæden igen. Læs mere

I foråret 2008 fik jeg konstateret brystkræft

Anonym

I april 2008 blev jeg opereret (brystbevarende operation) på Rigshospitalet. Efterfølgende fik jeg i løbet af sommeren og efteråret 2008 6 kemoterapi-behandlinger og 29 strålebehandlinger. I november 2008 begyndte jeg at tage Tamoxifen, hvilket jeg skal gøre i 5 år.

Før min sygdom arbejdede jeg fuldtids som fuldmægtig. Siden operationen har jeg været helt sygemeldt og senere (fra februar 2009) delvist raskmeldt. Læs mere.

Stig Abildsø

CEO Axcess

Heidie Graversen fra Coaching People har været knytte til vores virksomhed i ca. 5 år.

I starten var det med fokus på stress, hvor Axcess medarbejdere blev undervist i at spotte og bearbejde stress.

Efterfølgende blev der direkte uddannede stres spottere, ca. 8 personer til at starte med, i dag har vi ca. 20 og på vej.

Samarbejdede udviklede til også mod coaching. Læs mere.

Reference v/ Heidie Graversen på mit PCS sygeforløb og tilbage venden på fuldtid igen. Jeg kan kontaktes for mere information. Vh. Linea

Rigsrevisionen

Jeg skriver denne anbefaling, fordi jeg gerne vil dele mine meget positive erfaringer med Heidie Graversen, som har hjulpet mig helt fantastisk gennem et optrapningsforløb efter en langvarig hjernerystelse (PCS).

Jeg startede i et coachingforløb hos Heidie i september 2013. Min arbejdsgiver havde gode erfaringer med Heidie.

Læs mere

novoz
Untitled-1ewew
Gladsaxe logo 2009 Vandret blaa
axcess
Logo_blaa_CMYK
Rigsrevisionen_dumper_IT_systemet_Polsag
logo (1)
furesoe_kom
Logo_Herlev_Hospital_RGB
regionsjælland
herl
høj

Look inside yourself

Reference på Heidie Graversen i CoachingPeople SundhedsCenter:

Som leder og mor til to skolebørn har jeg oplevet en fantastisk god coach i Heidie.

Mit fokus hos Heidie har været at undgå stress samt at blive udviklet i min rolle som leder.

Via Heidies spørgsmål og hjælp til afklaringer er det blevet meget nemmere at få prioriteret og sat en struktur op, som kan få familieliv og en ambitiøs arbejdsdag til at hænge sammen – dvs. at det er lykkedes at opnå en god balance mellem job karrieren og familielivet.

I min rolle som leder har Heidie ligeledes coach’et mig. Hun har fungeret som en god katalysator, som med skarpe spørgsmål har bidraget til, at jeg har fået vendt ledelsesmæssige dilemmaer og udfordringer og har fundet løsninger på dem. Heidie har suppleret med indsigt i forskellige persontypers ageren samt en rigtig god erfaring omkring hvordan løsninger kan kommunikeres på en god måde. Alt dette har ført til en masse læring og det har bestemt ført til, at jeg som leder har udviklet mig.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Heidie. Hun har hjulpet til, at jeg har fået mere overblik og balance i hverdagen, og hun har bidraget meget positivt til min udvikling som leder.

B. Andersen

Manager Novozymes

Anbefaling vedrørende Heidie Graversen Jeg skriver denne anbefaling, fordi jeg gerne vil dele mine meget positive erfaringer med Heidie Graversen, som har hjulpet mig helt fantastisk gennem et optrapningsforløb efter en langvarig hjernerystelse (PCS). Jeg startede i et coachingforløb hos Heidie i september 2013. Min arbejdsgiver havde gode erfaringer med Heidie og mente, hun måske kunne hjælpe mig med at komme i gang igen efter 7 måneders sygemelding som følge af et fald på skøjter.

På daværende tidspunkt havde jeg været fuldtidssygemeldt i flere måneder efter et par mislykkede forsøg på at starte op igen. Jeg led af daglig hovedpine, ekstrem træthed, koncentrationsbesvær mv., og jeg var begyndt at tvivle på, om jeg kunne finde en vej tilbage til et ”normalt liv”. Derfor mødte jeg op hos Heidie med en stor portion skepsis. Da hun sagde, at hun kunne hjælpe mig tilbage – uden tilbagefald! – tænkte jeg: ”Det kan hun jo ikke love”. Men min skepsis blev gjort til skamme. Mit mål var at komme tilbage i arbejde og få mit ”gamle liv” tilbage.

For at hjælpe mig derhen har Heidie sikret, at jeg hele tiden udviklede mig og fik små succesoplevelser, samtidig med at jeg passede på mig selv og holdt mig ”i balance” fysisk såvel som mentalt. Heidie har overordnet haft fokus på:  det fysiske (fx at jeg har fået den fysiske hjælp, jeg har haft brug for, fra neurolog og fysioterapeut)  rammerne (fx at minimere pres fra kommune og arbejdsgiver ved at vejlede eller indgå i dialogen)  det mentale (fx at sikre, at jeg hele tiden har været ved godt mod og troet på mit mål)

Heidie lærte mig desuden at skrive smertedagbog og bruge erfaringerne derfra, samt at bruge meditation til at give mit hoved ro. Derudover har Heidie hjulpet mig med at opstille gode og realistiske optrapningsplaner og med at tilpasse dem, når det var nødvendigt. Generelt har Heidie været særdeles god til at aflæse og tage hensyn til mine personlige behov, så jeg har fået præcis den støtte, jeg har haft brug for. Det er i dag 11 måneder siden, jeg startede min optrapning på arbejdet. Der er sket enorme fremskridt både i mit arbejdsliv og socialt, og jeg har ikke oplevet tilbagefald (ikke én enkelt ikke planlagt sygedag pga. hovedpine). Jeg arbejder pt. ca. 30 timer om ugen og har stadig visse begrænsninger – men jeg er overbevist om, at jeg kommer til at nå mit mål indenfor overskuelig fremtid. Samtidig er jeg på mange måder blevet stærkere, mere rolig og mere harmonisk, end jeg nogensinde har været. Jeg tilskriver Heidie en meget stor del af æren for den positive udvikling, jeg har oplevet. Jeg var helt sikkert ikke nået så langt uden hendes hjælp. Derfor vil jeg varmt anbefale hende. Jeg er sikker på, at hun med sin unikke kompetenceprofil og helhedsorienterede coachingstil vil kunne hjælpe mange andre med PCS og andre i lignende længerevarende sygdomsforløb. Hvis nogen ønsker at spørge ind til ovenstående, er I velkomne til at kontakte mig pr. mail lineabaden@gmail.com eller tlf. 33928373. Med venlig hilsen Linea Baden

herlevt
logo (2)
DAC_LIFE_BUILD_CITIES_SMALL_DK_RGB_RED
dgs
manpower-logo
HerlevKommune
rudersdaltop
NNIT-TOP-1
logo_farve
mk
ku_co_dk_h
datacom
hf