Deprecated: Required parameter $key_type follows optional parameter $data in /home/aviagodk/Coachingpeople.dk/wp-content/themes/Aggregate/core/components/api/Service.php on line 516

Deprecated: Required parameter $key_type follows optional parameter $data in /home/aviagodk/Coachingpeople.dk/wp-content/themes/Aggregate/core/components/api/Service.php on line 533
Positiv Psykologi hold hver onsdag - Coaching People Sundhedscenter
Pages Navigation Menu

Positiv Psykologi hold hver onsdag

Positiv Psykologi hold hver onsdag

Positiv Psykologi

handler om at skabe motivation og livsglæde ved at fokusere på de ting, som giver dig energi og begejstring.

Du kender det helt sikkert. Man kører på et flow skaber de bedste resultater, når man beskæftigere sig med noget som er spændende og sjovt. Det er det som er baggrunden for Positiv-Psykologi, men også meget mere end det.

De ting vi fokusere på, vokser i vores bevidsthed og det er dermed det vi for. Derfor er det en selvforstærkende effekt. Du kender måske Loven om tiltrækning. Det du fokusere på er det du for, uanset om det er negativt eller positivt.

Få lært hvordan du bliver bedre til at sætte de gode oplevelser i system, og du vil dermed opleve hvordan du også vil begynde at beskæftige dig med de ting som betyder mest for dig i dit liv. Hvorfor ikke vælge det gode frem for det dårlige? Når vi nu kan lære at vælge selv.

Coaching hold hver onsdag kl. 13-14.30. Pris: kr. 200,00

Priser Positiv-Psykologi
Kr. 800,- 1 time, Privat
Kr. 1.500,- 1 time, Senior Coach

Tilmelding er nødvendigt på  tlf. 22354949 da der kun er plads til 16 på hvert hold.