Pages Navigation Menu

Om os

CoachingSTRESS HJÆLP – ET LIV I BALANCE

Vi er et privat tværfagligt sundhedscenter, som arbejder med både krop og sind, derved skaber vi hele og glade mennesker.Vi er et fællesskab af eksperter indenfor stress-coaching, kognitiv samtaleterapi, familie og kriseterapi og terapeutisk rådgivning. Vi hjælper dig trygt og hel igennem, når livet udfordrer.Er du i ubalance og ramt af en livs krise, stress eller depression så ring til os i dag. Du er ikke alene. Vi tilbyder intensive forløb på 8 uger – gå fra træthed til en hverdag med energi og glæde.
Vi tilbyder professionel terapeutisk rådgivning ved Piskesmæld, PCS og til Kræft overlevere, så du bevare din livsglæde, identitet og tilknytning til arbejdsmarkedet.I Coaching People Sundhedscenter tror vi på tidlig indsats. Vi ved at både fysisk og metal sundhed er tæt forbundet, derfor arbejder vi tværfagligt, så vi øger livsglæden hos vores klienter..
Ring i dag 22354949 for en uforpligtende samtale.

 

WORK – LIFE BALANCE

ERHVERV: Coaching People er en tværfaglig konsulent og kursus virksomhed der blev etableret i 2004 Er en af jeres medarbejdere ramt af stress, en livskrise eller en kritisk sygdom, så kan I som arbejdsgiver gøre noget værdifuldt for den ansatte. Vi tilbyder Klippekort ordning på 10 sessioner. Klippekortet er fleksibelt og kan bruges af både ledere og medarbejdere.MENTOR: Meget mere end en sundhedsforsikring – Vi tilbyder mentor ordninger til Kommuner, Stat & Virksomheder på klippekort. Effektivt tilbage på job. Mentor ordningen kan bruges, i forbindelse med: stress kollaps, piskesmæld, PCS eller kritisk sygdom ( herunder kræft patienter). Succesfuldt har vi igennem 10 år arbejdet for mange arbejdspladser. Vores helhedsorienterede tværfaglige tilgang, sikre medarbejderen den professionelle hjælp, når livet udfordrer.KURSUS i Trivsels-Træning til jeres virksomhed, vi sætter fokus på et sundt arbejdsmiljø.
Forebyggelse og en effektiv indsats på arbejdsmiljø området i en travl virksomhed, skaber trivsel og arbejdsglæde. Resultat: mindsket sygefravær og en øget proaktivitet.Du skal kunne nyde for at kunne yde.

 

Sådan finder du os

Coaching People SundhedsCenter

Gl. Klausdalsbrovej 482Coaching

2730 Herlev

(Sundhedscenteret er beliggende i krydset

Gl. Klausdalsbrovej, Skinderskovvej og Højergårdsvej)

Bus: Stå af ved Højergårdsvej

Herlev Station: Bus 165 el. 167

Gladsaxe trafikplads: Bus 42

Ballerup Station: Bus 153E el. 42

Malmparken Station: Bus 153E

 

Shares
Share This