Pages Navigation Menu

Nyhed 2012 Yoga for hele familien

Nyhed 2012 Yoga for hele familien

FamilieYoga

Nyhed i Coachingpeople Sundhedscenter Ring for info og tilmelding : 45803333

FamilieYoga er yoga for far, mor og børn. Yoga er noget, man med fordel kan lave sammen som familie, for alle kan deltage, uanset alder, køn og hvor smidig man er. I yoga handler det ikke om at være den bedste, det handler om at gøre det bedste for én selv og at lære at lytte til kroppens signaler. Formålet med yogatræning er, at skabe harmoni i krop og sind. Det gør man f.eks. ved hjælp af forskellige stillinger (asanas) og forskellige vejrtrækningsøvelser (pranayama).

Yoga og meditation skaber ro i krop og sind, og øger kropsbevidsthed og indlæringsevne. De forskellige stillinger eller asanas har navne som appellerer til børns fantasi; f.eks. Hunden, Katten, Ørnen og Stjernen. Men selvom sproget i undervisningen tilpasses børnene, har de voksne stadig udbytte af træningen, på lige fod med børnene.

Kom og vær med til en sjov og harmoniserende time – for hele familien. børn i alderen fra 5 år – 10 år. pris 400 kr. pr. måned – for 1 barn og 1 voksen

( alle indtægterne fra familie Yoga går ubeskåret til projekt Yoga i børne højde – som køre i skole klasser og institutioner i Herlev.)

Hold start mandag den start 6 feb. kl. 17 hold 1 – kl. 18 hold 2

Shares
Share This