Pages Navigation Menu

Velkommen til Coaching People SundhedsCenter- og Konsulenthus

 

18965398_ml
Vi hjælper dig til at få balance i livet. Et liv med trivsel og livskvalitet. Ekspertområde: Stresshjælp og livskriser – samt unge med diagnoser og lavt selvværd. Ramt af stress eller en depression. Er du træt, trist, angst  eller ensom?  
Ring 22354949
Vi er et helhedsorienteret tværfagligt team af psykoterapeuter – stresscoaches – kropsterapeuter. Vi arbejder professionelt med fysisk og mental sundhed, da krop og psyke hænger sammen.
Se konsulenter
18918009_ml
Er du sygemeldt med stress eller smerter fx: piskesmæld eller ved kritisk sygdom.
Se sygemeldt
Erhverv: Work-Life Balance.  Sundt arbejdsmiljø skabes bl.a. via tryghed og tidlig indsats. Når medarbejdere rammes af stress eller en livskrise? Mentor og Stresscoachingsforløb på klippekortsordning. Erhverv- udd & Kurser: 1) Stress-Spotter uddannelse 2)  Trivsels-Træning på arbejdspladsen 
Se Work-Life Balance
Vi har arbejdet med ADHD og andre diagnoser i mange år. Mindfulness indgår i vores terapeutiske arbejde.

 Se kursus –  Vejen i Livet

iStock_000005145500Large
SOS – Vi tilbyder akut krise terapeutisk rådgivning til medarbejdere. Krise håndtering når ansatte rammes af en Chok-Traume Oplevelse
Se Chok-Traume
I Coaching People støtter vi Børns og Unges Trivsel NGO Familie & Unge terapi og rådgivning. Vi arbejder med Yoga, Mindfulness og Trivselscoaching i Kommunerne.
Shares
Share This