Kræftramte

Kræftramt og pårørende, tilbydes professionel psykoterapeutisk rådgivning. Som Kræftramt er der brug for værktøjer til at komme igennem.

Vi arbejder i et forløb med Mindfulness og Mindfulnessterapi. Vi har en kognitiv og systemisk tilgang.

Vores Hjælp

Hvad vi gør

I CoachingPeople SundhedsCenter arbejder vi tværfaglig som er mere helhedsorienteret tankegang.
Vi har gennem mange år succesfuldt kørt mentor forløb for arbejdspladser til deres medarbejdere som er kræft ramte eller er kræftoverlevere.
Mentor forløb tilbydes når du skal tilbage på arbejdet efter sygefraværet.
Forløbet er med til at mindste senfølger som stress og depression, men sikre også at få dig trygt og sikkert i gang på arbejde.

Symptomer

– Angst symptomer
– Manglende energi og overskud
– Uro
– Ekstrem Træthed
– Svært ved at genvinde livs glæden
– Trist livssyn
– Lavt Selvværd
– Ensomhed

Kender du til nogen af overstående følelser, og har du lyst til at ændre det, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder kognitive terapeutiske forløb til kræftramte og overlevere.

Pårørende

Pårørende til en kræftramt, er ofte meget hårdt og ensomt og der er hyppigt ingen hjælp at få. Så savner du et redskaber til at støtte dine nærmeste så kan vi hjælpe dig. Meget ofte er du som pårørende til en kræft ramt i dagligdagen også sat i alarmberedskab.

Der trækkes på alle ressourcerne, i krop og sind. Du er måske på arbejder som kan være ekstremt hårdt, at tilpasse dig i din nuværende situation. Mange pårørende oplever de når til et punkt hvor bægret er fyldt, mange udtrykker at de oplever stress symptomer. Her kan vi i CoachingPeople SundhedsCenter hjælpe dig og din familie.

Reaktioner giver sig ofte til udtryk via

– Irritation eller øget vrede
– Kæmp og flugt mekanismer
– Ensomhed
– Isolation
– Sorg

Vi tilbyder terapeutiske forløb. Dette kan hjælpe dig til at genvinde din energi,

Få skabt mental ro og få værktøjer til at kunne prioritere din energi og få øget din livsglæde.

Vores overbevisning er: At du som person skal have muligheden for, at leve livet med glæde, og genvinde dit fodfæste, både som menneske privat og på dit arbejde. Vi tilbyder mentorforløb til arbejdspladsen under og efter et kræft forløb.