Hvem er vi?

Du finder os sikkert igang med at hjælpe

Vi er et privat tværfagligt sundhedscenter, som arbejder med både krop og sind, derved skaber vi hele og glade mennesker. Vi er et fællesskab af eksperter indenfor stress-coaching, kognitiv samtaleterapi, familie og kriseterapi og terapeutisk rådgivning.

Vi hjælper dig trygt og hel igennem, når livet udfordrer. Er du i ubalance og ramt af en livs krise, stress eller depression så ring til os i dag. Du er ikke alene. Vi tilbyder intensive forløb på 8 uger – gå fra træthed til en hverdag med energi og glæde.

Vi tilbyder professionel terapeutisk rådgivning ved Piskesmæld, PCS og ved traume oplevelser, så du genfinder din livsglæde, identitet og bevarer din tilknytning til arbejdsmarkedet. I Coaching People Sundhedscenter tror vi på tidlig indsats.

Vi ved at både fysisk og metal sundhed er tæt forbundet, derfor arbejder vi tværfagligt, så vi øger livsglæden hos vores klienter.

Tag kontakt til os i dag

Work – Life balance

Coaching People er en tværfaglig konsulent og kursus virksomhed der blev etableret i 2004. Er en af jeres medarbejdere ramt af stress, en livskrise eller en kritisk sygdom, så kan I som arbejdsgiver gøre noget værdifuldt for den ansatte.

Vi tilbyder klippekort på 10 sessioner. Klippekortet er fleksibelt og kan bruges af både ledere og medarbejdere.

MENTOR: Meget mere end en sundhedsforsikring – Vi tilbyder mentor ordninger til Kommuner, Stat & Virksomheder på klippekort. Effektivt tilbage på job. Mentor ordningen kan bruges, i forbindelse med: stress kollaps, piskesmæld, PCS eller kritisk sygdom ( herunder kræft patienter).

Succesfuldt har vi igennem 10 år arbejdet for mange arbejdspladser. Vores helhedsorienterede tværfaglige tilgang, sikre medarbejderen den professionelle hjælp, når livet udfordrer.

Kursus i Trivsels-Træning til jeres virksomhed, vi sætter fokus på et sundt arbejdsmiljø. Forebyggelse og en effektiv indsats på arbejdsmiljø området i en travl virksomhed, skaber trivsel og arbejdsglæde. Resultat: mindsket sygefravær og en øget proaktivitet.

Du skal kunne nyde for at kunne yde.