Pages Navigation Menu

Info

INFO OM – Coaching People Sundhedscenter og konsulenthus. Vi arbejder tværfagligt –helheds orienteret i Herlev og Københavns området.

Tidlig indsats gør en forskel.
Vi mener, det er vigtigt at være fleksible, derfor har 24 timers garanti ved stress-sammenbrud eller akut chok/traume oplevelser.
Info
Vi åbent alle dage fra 8.30 – 17 (lørdag og søndag efter aftale + 24 timers garanti.)
Det betyder, at vi garanterer en personlig samtale relateret til sammenbruddet med en af vores eksperter inden for 24 timer.
Når skaden er sket, er der ingen tid at spilde, og det handler om at komme i gang med behandlings processen med det samme.
I CoachingPeople SundhedsCenter er vi professionelle terapeuter, som arbejder med en kognitiv og systemisk tilgang, hvor der arbejdes med med både fysisk og mental sundhed. Vi arbejder ud fra en teori om, at et sundt og afbalanceret menneske, tager større ansvar, oplever glæde og har færre sygedage.
Vi øger medarbejdernes trivsel med fokus på at nedsætte antallet af sygemeldinger og stressramte.
Vi udvikler den enkelte medarbejder personligt. Vi arbejder med det hele menneske – bevidsthed på krop og sind – for at sikre et optimalt resultat.
Om Os- Vi har fokus på forebyggelse i stedet for brandslukning.
I CoachingPeople SundhedsCenter fokuserer vi på, at syge meldte medarbejder, skal sikkert tilbage til arbejdet og der igennem have indflydelse på deres egen fremtid og succes.
Psykisk og Fysisk mental modellen giver jer mere motiverede og ansvarlige medarbejdere, som har styr på deres personlige ressourcer og kvaliteter. Resultatet er ikke til at tage fejl af. Det giver arbejdspladsen en øget produktivitet, som kan ses på bundlinjen.
Da vi ved, at krop og sind hænger sammen, fokuserer vi på:
– Motion
– Meditation
– Yoga
– Body-sds
– KranioSakralTerapi
– Mindfuldness
– Coaching/terapi
– Mental træning
– Afspænding og vejrtrækningsøvelser
Vi har også koblet en Zoneterapeut på med chok-traume erfaring med sin 4 årig uddannelse som Bach-terapeut.
Shares
Share This