Pages Navigation Menu

Heidie Graversen udgiver sin første bog

Heidie Graversen udgiver sin første bog

Velkommen til den eventyrlige rejse, hvor vi vil invitere dig indenfor i 7’ernes verden og tage dig med på en rejse, der vil føre os ad mange snoede veje. Vi skal en tur ned ad de hurtige motorveje, hvor der er fart over feltet og en tur ud på livets glade landevej, hvor 7’erne befinder sig det meste af tiden, men vi vil også føre dig ned af nogle af de mere dunkle og tornede stikveje og vise dig sider af 7’ernes liv, som er gemt godt væk i bevidstheden og som vi normalt ikke deler med ret mange andre. Det har været en udfordring at bevæge os ned ad disse mørke sideveje, fordi vi konstant kæmper med vores stærke trang til at fortolke verdenen og livet i et positivt perspektiv. Processen med at skrive denne bog har været en spændende og indsigtsfuld rejse. Vi kendte ikke hinanden på forhånd, inden vi gik i gang med bog projektet. Det har dog ikke sat en dæmper på vores møder, som på ingen måde har været præget af tavshed. Snakken har gået på livet løs, og vi har taget mange uturns undervejs. Vores møder har været præget af høj energi og manglende struktur. Vi har haft mange ting og livsoplevelser tilfælles, men vi er også meget forskellige og har forskellige erfaringer og historier med i bagagen. Der er blevet fortalt rigtig mange historier, vi har talt i munden på hinanden og grinet en masse. Der har også været plads til de mere alvorlige og dybe samtaler, om de smertefulde oplevelser og de svære valg i vores liv. Vi har gensidigt inspireret hinanden, networket og brugt hinanden langt ud over rammerne for denne bog. Det har været en fantastisk rejse. Vores ambition med bogen er at vise et nuanceret billede af hvad en 7’er indeholder, og det er langt mere end blot en overfladisk og lalleglad optimist. Bogen er dog ikke en fyldestgørende beskrivelse af hvordan 7’ere er generelt, men er et indblik i hvordan livet ser ud fra tre modne kvindelige 7’eres perspektiv. Vi tager ikke patent på sandheden. Vi fortæller bare vores historier.

Strukturen i bogen er bygget op, så vi starter på den brede landevej med en beskrivelse af den måde vi typisk oplever at være i verden på, når vi er i vores 7’er og lever med 7’erens typiske mønstre, som vi igen og igen bliver fanget i, selv om vi har bevidsthed på dem. Efterfølgende vil vi præsentere de stilskift vi oplever, når vi er stressede og afslappede, eller når vi basker med vores vinger. Herefter tager vi en tur tilbage i barndommen og ungdomsårene, samt videre til et kig indenfor i vores kærlighedsliv, parforhold og familie. Så går turen videre til jobbet, hvor du får lov at komme med 7’eren på arbejde. Efterfølgende tager vi dig med ned af nogle af de tornede, dunkle stikveje og giver dig et indblik i de udfordringer, vi har haft, og som vi stadig oplever ved at være 7’ere og hvilke udviklingsveje, vi har valgt. Hvad har været svært og hvilke veje har virket for os og gjort os til dem, vi er i dag.
Til slut giver vi dig vores perspektiv på de otte andre typer i Enneagrammet. Hvad elsker vi ved de andre enneagramtyper, hvordan beriger de vores liv, og hvilke udfordringer,
har vi i forhold til dem. Hvert kapitel afrundes med en refleksionsboks, som har til formål at inspirere dig til at reflektere over det skrevne i forhold til dit eget liv. Vi 7’ere elsker at reflektere og relatere det vi læser og oplever til vores eget liv og vi håber, at du også synes at det giver mening, uanset om du , selv er 7’er eller en anden type. Vi ønsker dig en fantastisk rejse. Vi håber du får en på opleveren, får grinet og reflekteret, men også at du når rejsen er slut sidder tilbage med et alsidigt billede på, hvem vi 7’ere også er.

Heidie, Susanne og Helle

Shares
Share This