Familie Coaching

Få familie coaching til at komme videre. Er I som forældre kørt fast i hverdagen, og har I en oplevelse af, at I ikke længere taler samme sprog.

Er det her jer?

Måske er I en familie med dele børn, eller forældre til et barn med ADHD eller lignende diagnose som udfordre familiens trivsel. Mange børn bliver også mobbet i skolen. Måske er i en familie som har været igennem en livs krise. Det er ofte de temaer som familier søger hjælp til.  Få redskaber som til at takle hverdagen, så I støtter jeres barn, og står stærkere som forældre.

Tag fat i os

Kender I til oplevelsen af, at tingene ikke rigtigt fungerer, sådan som I ønsker jeres familieliv skal være? Fungere kommunikationen ikke optimalt?
Søg professionel hjælp, inden I kommer derhen, hvor skilsmisse eller konstante skænderier med ens børn er en realitet.

Hvad kan vi?

Vi giver rådgivning til, hvordan I kan støtte hinanden i  jeres parforhold med børn og evt. ” bonus børn”
Det er vigtigt, at I som forældre ikke modarbejder hinanden, men holder sammen og enige.
I mange hjem i dag lever sammenbragte familier, hvor hverdagen ikke helt fungere for alle i huset.
Familie Coaching er coaching sessioner, hvor der arbejdes med jeres mønster via kognitive værktøjer. I vil få selvindsigt og redskaber til, hvordan I kan motivere hinanden til et mere harmonisk familieliv.
Er I parat til, at handle på nye måder og åbne for, at prøve at tænke nyt, modtage praksisnære redskaber, så er familie coaching noget for jer. Kontakt os for mere info.
Til gengæld vil I øge jeres selvindsigt og mere glæde, ro samt få balance ind i jeres familie liv.