Pages Navigation Menu

Lederrådgivning

Lederrådgivning er coaching og konflikthåndtering, rettet mod formidlere og konfliktløsere i hele virksomheden, på tværs af virksomheden, i de forskellige teams og / eller individuelt.

Hvorfor coaching?

Vi tror på, at vi i forskellige livsfaser har brug for forskellig hjælp. Nogle gange har vi brug for den dybdegående bearbejdning, andre gange, hvor vi er mere bevidste om vores mønstre, men mangler redskaber til at forholde os til dem og løse dem, ja så er Coaching en oplagt mulighed.

Det, som et besøg hos i Coaching People Sundhedscenter vil betyde for dig, er:
– Konflikten bliver afklaret og præciseret.
– Dine ønskede mål bliver afklarede og præciserede.
– Du inviteres til at se konflikten fra andre positioner end udelukkende fra dit eget synspunkt.
– Du bliver bevidst om, hvilke ressourcer, der vil fremme og hvilke, der vil hæmme din proces.
– Du får tilført kommunikationsredskaber, hvis det er en relationel konflikt, du befinder dig i.

Konflikter kan optræde i mange forklædninger, dels som indre konflikter, det vil sige konflikt i den indre tankeverden, personlige dilemmaer og fastlåste situationer, hæmmende følelser, manglende evne til at håndtere personlige problematikker, mangel på viden og ressourcer til at kunne komme videre, og dels som en ydre konflikt med et team, en chef, en kollega. Uanset konteksten, vil Coaching kunne lære dig at håndtere disse konflikter.

Konflikthåndtering for chefer – ledere og centrale nøglepersoner
Er du virksomhedschef, leder, mellemleder, tillidsrepræsentant eller lignende på din arbejdsplads, har du formentligt ind i mellem enten lagt øre til beskrivelser af konflikter eller overhørt beskrivelser af sådanne.
Der er meget at gøre, hvis man har eller tager et medansvar for at håndtere en konflikt. Møder du på din arbejdsplads for mange situationer, hvor du mangler nogle værktøjer til at kunne gå ind og være en guidende konflikthåndteringsperson, er det en mulighed at vælge en coach.

Shares
Share This