Pages Navigation Menu

Familieterapi med skolebarn

Familieterapi skolebarn med særlige behov.

Tid til Forandring med familieterapi. Få dit barn i balance med glæde og trivsel i hverdagen. Vi har stor erfaring med særlige behov som ADHD, sorg i forbindelse med skilsmisse og kritisk sygdom, mobning og ting der kan udfordre så jeres barn mistrives.

FamilieterapiFamilieterapi med dit skolebarn, er et til jer forældre der i hverdagen, mærker jeres barns tristhed og vrede, og har brug for nogle redskaber til at støtte om jeres barn. Når vores børn ikke trives i skolen fylder det rigtig meget i hjemmet. I terapien laver en masse gode ting sammen, hvor de ting jeres barn er mest fyldt op af, også er det som er udgangspunktet for sessionen. Sammen fremmer vi barnets indre ro og glæde, så både indre styrke og selvværdet styrkes under forløbet.

Store Klasser: Mentalsundhed er så vigtig at arbejde med, når det gælder dit barn trivsel i hverdagen.

Vi øver det at bevare fokus på én opgave ad gangen, og laver øvelser i at være fx: tålmodig og hvordan jeres barn træffer rigtige valg, når det bliver presset i skolen af forskellig karakter. Det er i dag både heldagsskole med store klasser, samtidig med at det også er den inkluderende folkeskole, som gør mange børn er udfordret i deres dagligdag som skolebarn.

De sociale medier: Børn i dag bruger meget tid på mobil og Ipad, når de kommer hjem fra skole for at få ro, der er bare rigtig mange input og en hård tone og kultur på de sociale medier. Rigtig mange skole børn går meget op i ”Likes”, og får derved et perifert forhold til om de er ok. Vi arbejder sammen i familieterapien på, at få trænet det at være i indre ro og indre styrke med sig selv fri for bedømmelse, så vi roser og anerkender meget de gode ting og positive kompetencer hos jeres barn og sætter også fokus på dette i jeres hverdag med øvelser som I selv kan arbejde videre med derhjemme.

FamilieterapiTrivsel hos dit barn: Fysisk og mentalsundhed går hånd i hånd, og handler om at børn og unge er i trivsel både i det indre og det ydre. Så de står med et stærkt selvværd og indre ro klar til at favne livet, klar til at tage imod viden og går igennem skoletiden med gode sunde relationer, som bidrager til at som børn og unge føres i rigtig retning og får en uddannelse. Tidlig indsats gør en forskel og er sund fornuft. Alle børn har fortjent trivsel i deres hverdag, med en god skoledag. I som familie kan sætte ind og gøre noget aktivt ikke kun for jeres barn men for hele familien, da det fylder alt når der er ubalance hos vores børn.

Shares
Share This