Pages Navigation Menu

Chok-traume terapi

TraumeEt chok-traume kan komme i forbindelse med pludselig dødsfald, ulykker, overfald, fødsler m.m. Det kan også være hvis du gennem længere tid har oplevet fysisk/psykisk overgreb i din barndom, dit parforhold, eller din arbejdsplads.

Oplevelsen af chok varierer fra person til person. Men uanset hvordan det er opstået, skal det behandles hurtigst muligt.

Symptomer på traumer kan f.eks være:
Anspændthed – mareridt – flashbacks – angst – koncentrationsbesvær – træthed – rastløshed – spændinger – fysiske smerter – depression – vagtsomhed – man er handlingslammet m.m

Der er mange måder at behandle traumer på, men i CoachingPeople arbejder vores Psykoterapeuter med en kognitiv tilgang og i samarbejde med enten vores Kranio-Sakralterapeut eller Body-SDS´er. Der er mange niveauer at bearbejde og regulere chok-traume på. Kognitivt, følelsesmæssigt, fysiologisk, og niveauerne hænger sammen, hvorfor vi oplever det bedste resultat når der samarbejdes med det fysiske og psykiske.

Afhængigt af traumet kan det nogen gange være nok med 1-2 behandlinger og i andre situationer skal der flere gange til, for at få integreret de selvhelbredende og restituerende mekanismer i sindet. Man vil altid få værktøjer af terapeuten, som man kan benytte sig af, så man får balance i sit liv.

Priser på Chok-traume behandlinger:
Kr. 1200,- 1,5 time pr. gang hos Psykoterapeut Heidie Graversen

Shares
Share This