Coaching

Coaching

Coaching henvender sig til alle som ønsker personlig indsigt og udvikling. Vi kan hjælpe dig til en bedre forståelse og klarhed, så du kan udnytte dit fulde potentiale og få et bedre fokus på dine mål, karriere muligheder

Kunsten

Kunsten består i at tage kontrol over vores overbevisninger og fuldføre de mål vi sætter os, hvad enten det er i privatlivet eller i vores arbejdsliv.
En talemåde siger: ’Uanset om du tror du kan, eller du tror du ikke kan – har du ret”.
Coaching kan hjælpe dig hen imod en mere proaktiv tænkning og planlægning. Menneskers grundværdier og overbevisninger stammer fra vores opvækst og styrkes eller svækkes gennem de erfaringer livet giver os.

Coaching kan rette fokus på de negative overbevisninger vi bærer rundt på og ændre disse til et positivt livssyn, som støtter, motiverer og frigør indre ressourcer til at opnå nye mål og som kan skabe større harmoni i livet. Læring involverer altid udvikling.

Udvikling via coaching betyder, at man med enkle værktøjer kan lære at handle, tænke og agere på en ny og anderledes måde. Til gavn for én selv og for ens omgivelser.

CoachingPeople SundhedsCenter hjælper vi dig i et coaching forløb, så du bliver en bedre beslutningstager og i højere grad i stand til at udnytte dit fulde potentiale.