Chok-traume

Et traume og en krise kan komme i forbindelse med pludselig dødsfald, ulykker, overfald, en voldsom skilsmisse eller ved en voldsom fødsel m.m. Det kan også være, hvis du gennem længere tid har oplevet fysisk eller psykisk overgreb i din barndom eller i dit parforhold.

Oplevelsen af et traume varierer fra person til person. Men uanset hvordan det er opstået, skal det behandles hurtigst muligt.

Symptomer

Anspændthed – mareridt – flashbacks – angst – koncentrationsbesvær – træthed – rastløshed – spændinger – fysiske smerter – depression – vagtsomhed – man er handlingslammet m.m

Der er mange måder at behandle traumer på, men i CoachingPeople arbejder vores Psykoterapeuter med en kognitiv tilgang og i samarbejde med enten vores Kranio-Sakralterapeut eller Body-SDS´er. Der er mange niveauer at bearbejde og regulere chok-traume på. Kognitivt, følelsesmæssigt, fysiologisk, og niveauerne hænger sammen, hvorfor vi oplever det bedste resultat når der samarbejdes med det fysiske og psykiske.

Afhængigt af traumet kan det nogen gange være nok med 1-2 behandlinger og i andre situationer skal der flere gange til, for at få integreret de selvhelbredende og restituerende mekanismer i sindet. Man vil altid få værktøjer af terapeuten, som man kan benytte sig af, så man får balance i sit liv.